Dan Barna o provoacă pe Viorica Dăncilă: Vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere, în mijlocul oamenilor

Dan Barna, preşedintele Uniunii Salvaţi România, a invitat-o pe Viorica Dăncilă la Iaşi, să participe la o primă dezbatere din campania pentru alegerile prezidenţiale.

24 aug. 2019, 13:20
Dan Barna o provoacă pe Viorica Dăncilă: Vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere, în mijlocul oamenilor

Precizările au fost făcute după ce, sâmbătă, Viorica Dăncilă i-a criticat pe contracandidaţii săi, Klaus Iohannis şi Dan Barna, susţinând că aceştia „nu sunt apropiaţi de oameni”.

„Doamna Dăncilă şi-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor. Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău şi la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Buneşti şi Botoşani. De o săptămână bat oraşele şi comunele Moldovei şi stau de vorbă cu toţi oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineaţă vă aştept la Iaşi, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumneavoastră puteţi să folosiţi elicopterul ca să ajungeţi mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să ştiţi”, a scris liderul USR, Facebook.

Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al social-democraţilor pentru alegerile prezidenţiale. Într-o declaraţie acordată presei, la finalul Congresului extraordinar al PSD, Dăncilă a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis şi liderul USR, Dan Barna, nu ar fi „apropiaţi de oameni”.

Citește și: Dăncilă despre o retragere din cursa prezidenţială în favoarea lui Tăriceanu: „Categoric nu”. Ce spune despre Iohannis şi Barna