Dan Barna și promisiunile deșarte ale PNRR-ului: „Școli și cabinete medicale noi.Va schimba România pentru generații”

Dan Barna, fostul viceprim-ministru al României, a vorbit într-o postare pe Facebook despre obiectivele PNRR-ului, program care promite să investească în școli, spitale și autostrăzi.

27 sept. 2021, 20:25
Dan Barna și promisiunile deșarte ale PNRR-ului: „Școli și cabinete medicale noi.Va schimba România pentru generații”

Dan Barna, fostul viceprim-ministru al României, a menționat prin intermediul unei postări pe Facebook, care sunt obiectivele progamului PNRR.

Liderul politic a declarat că cei 30 de miliarde de euro se vor investi în autostrăzi și spitale, precum și în construirea de școli și cabinete medicale.

„În cele opt luni de prezență în Guvern, miniștrii USR PLUS au susținut și realizat proiecte cu adevărat importante pentru această țară. Cristian Ghinea, Ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, a reușit printr-un efort extraordinar să construiască PNRR – un program care va avea un impact major în dezvoltarea României în următorii ani, un program de aproape 30 de miliarde de euro care va duce România mai departe în Europa și va schimba România pentru generații.
29.2 miliarde de euro pentru autostrăzi și spitale, pentru educație și împădurirea României.
Investiții care vor schimba viața românilor în bine. Școli și cabinete medicale noi. Peste 400 km de autostradă construiți și 45.000 hectare de pădure plantate. Comunități schimbate prin cei 2.1 miliarde de euro acordate prin fondul pentru localități.”, a precizat Barna în postarea de pe rețelele de socializare.