Dan Barna va discuta din nou cu Andrei Caramitru despre drapajele de limbaj

Dan Barna, preşedintele USR, a declarat luni că a avut de mai multe ori discuții cu Andrei Caramitru și va vorbi din nou cu el pentru "a clarifica" declarațiile deplasate ale acestuia. Andrei Caramitru şi-a făcut un obicei din a jigni şi insulta pe oricine care îl contrazice pe Facebook.

02 sept. 2019, 10:21
Dan Barna va discuta din nou cu Andrei Caramitru despre drapajele de limbaj
„Nu susțin în niciun fel derapajele de limbaj. Am avut de mai multe ori discuții cu Andrei. Voi avea o discuție și în perioada următoare, pentru a clarifica aceste declarații”, a declarat luni Dan Barna, într-o conferință de presă.

Săptămâna trecută, Andrei Caramitru a jignit un jurnalist, pe care l-a numit „sclav înfiltrat” şi „coprofag”, şi i-a făcut „proşti” şi „fricoşi” pe cei care nu sunt de acord cu el.

Nu este prima dată când Dan Barna trebuie să dea socoteală pentru declaraţiile fostului său consilier economic. În aprilie, Barna i-a reproşat lui Caramitru compararea emigraţiei românilor cu Holocaustul. Barna spunea despre Caramitru ca are „o naivitate si o dificultate in a invata jocul politic”.

De altfel, câteva zile mai târziu, Andrei Caramitru a renunţat la poziţia de consilier al lui Dan Barna, dar a rămas membru USR, iar declaraţiile sale la fel de contondente.