Dan Barna, voluntar la o caravană de vaccinare din Sibiu: I-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare

Vicepremierul Dan Barna a făcut voluntariat, sâmbătă, la caravana vaccinării din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu. Liderul USR PLUS i-a ajutat pe vârstnici care doreau să se vaccineze să completeze formularele.

12 iun. 2021, 15:00
Dan Barna, voluntar la o caravană de vaccinare din Sibiu: I-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare

Dan Barna a fost voluntar la o caravană de vaccinare din din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu.

„Vaccinarea în comuna Micăsasa – dovada că se poate! Implicarea comunităţii în campania de vaccinare are rezultate în comuna Micăsasa din judeţul Sibiu.

Bunici, părinţi şi tineri s-au vaccinat în cadrul caravanei de vaccinare. Primarul, preotul, comunitatea şi toate autorităţile responsabile de campania de vaccinare au făcut echipă şi au reuşit să contribuie la succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID19.

Astăzi, împreună cu Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa, senatorul Claudiu Mureşan, viceprimarul Adrian Suciu şi consilierul judeţean USR PLUS Adrian Echert i-am ajutat pe bunici să completeze formularele pentru vaccinare. Le mulţumesc medicilor şi tuturor celor care s-au vaccinat”, a scris Dan Barna sâmbătă pe Facebook.