Dan Bittman a izbucnit din nou: „Am ajuns, după 30 de ani, tot la perioada ceauşistă. Ne spun poveşti, ne mint în faţă”

Dan Bittman a mărturisit că nu regretă declaraţiile anti-restricţii făcute de când a început pandemia, chiar dacă i-au adus un val neîncetat de critici dure din partea fanilor şi a cunoscuţilor.

10 nov. 2021, 23:26
Dan Bittman a izbucnit din nou: „Am ajuns, după 30 de ani, tot la perioada ceauşistă. Ne spun poveşti, ne mint în faţă”

Dan Bittman a spus că îşi asumă tot ce a spus şi a comparat vremurile pe care le trăim acum cu cele din perioada lui Nicolae Ceauşescu.

„Eu spun ce am constatat. Mie nu îmi pare rău de ce am spus, îmi asum şi asta e. Măcar atât sper să las în urma mea. Eu am trecut prin Revoluţie şi prin perioada ceauşistă. Asta se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu. Am ajuns după 30 de ani tot acolo. Toată România se ascunde. Ei ne spun poveşti, ne mint în faţă. O cunoştinţă mi-a zis că nu-l lasă să intre în magazin. Asta se întâmplă acum în România reală. Atenţie atunci când vor exploda facturile. E o bătaie de joc cum n-am pomenit. Eu zic că e contrafăcută, e împinsă. Chiar auzeam politcienii că dintre toate ţările România nu numai că cumpără cel mai scump, dar nu s-a descurcat în niciun fel. La noi trebuie să plăteşti de zece ori mai mult”, a declarat Dan Bittman într-o emisiune tv.

Artistul le-a transmis şi un mesaj celor care îl jignesc pentru declaraţiile pe care le face. „Prin ţară, pe unde am mai fost, vin oameni pe care nu-i cunosc să mă felicite. Toţi îmi spun că sunt nebuni că iau atitudine şi spun lucrurilor pe nume. Unele din ieşirile mele au însemnat închisul unor uşi. Unii zic că e prea târziu, că ce mi-a venit acum. Nu am niciun interes să intru în politică. Îmi pot permite să spun lucrurilor pe nume, nu vreau să mă cert cu nimeni. Îi rog pe cei care mă înjură să nu mă mai înjure la mine pe site, ci la ei pe site”.

Dan Bittman a recunoscut că unul dintre lucrurile care îl revoltă cel mai tare este faptul că i s-a luat dreptul la muncă, adăugând, în glumă, că poate se apucă de inginerie, meseria lui de bază.

„Eu sunt revoltat pentru că mi s-a luat dreptul la muncă. Eu nu sunt angajat. Neavând statul de angajat, măcar lăsaţi-mă. Mai sunt o mulţime de alţi oameni în această situaţie. Eu de plictiseală mă întreb ce să fac pentru că sunt inginer, poate mă reapuc”, a mai spus Bittman.

Citeşte şi Dan Bittman, noi declaraţii controversate: „Cifrele arată că nu a fost pandemie. A fost programată încă de acum 10 ani”

Citeşte şi Dan Bittman a răbufnit: „Cei nevaccinaţi să nu mai plătească taxe. Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreţ”