Dan Bittman are din nou probleme cu vocea, deși trupa Holograf anunță un concert spectaculos de Ziua Îndrăgosiților

Dan Bittman are din nou probleme cu corzile vocale. Trupa Holograf a anunțat că în data de 15 februarie va susține un concert la Sala Palatului, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Celebrul artist speră să fie în formă pe scenă, deoarece va cânta și piesele de pe noul album.

08 feb. 2023, 09:53
Dan Bittman are din nou probleme cu vocea, deși trupa Holograf anunță un concert spectaculos de Ziua Îndrăgosiților

Dan Bittman are din nou probleme cu vocea. În urmă cu câțiva ani, solistul trupei Holograf a avut o intervenție la Viena, după ce a fost diagnosticat cu o stenoză la nivelul arterei carotide.

Citiți și: Dan Bittman dezvăluie care este adevăratul motiv al eșecului aderării României în Schengen: ”Ne plângem de milă de 30 de ani, că nu avem soluții, când toate soluțiile sunt la noi”

Dan Bittman revine cu Holograf la Sala Palatului cu un concert de neratat și un album nou

Celebrul artist a mărturisit pentru impact.ro că acum este în pauză vocală, deoarece vrea să fie în formă maximă la concertul de pe 15 februarie de la Sala Palatului, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Dan Bitman va urca pe scenă alături de colegii săi de la Holograf, alături de care va susține un concert spectaculos. De asemenea, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite trupe romanești muzică rock din România a anunțat că va cânta câteva melodii de pe noul album intitulat „Cum bate inima ta”.

Așadar, Holograf revine la Sala Palatului cu un concert de neratat și un album nou. Pe 15 februarie 2023, îndrăgita trupă va cânta celebrele piese lansate în cei peste 40 de ani de carieră.

Și, pentru că mai sunt doar câteva zile până când va urca pe scenă, Dan Bittman a decis să se menajeze pentru a nu își dezamăgi fanii.

„Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală” a transmis îndrăgitul cântăreț. În urmă cu câțiva ani, solistul trupei Holograf a fost la un pas de a se retrage de pe scenă, după ce a rămas fără voce, ca urmare operației pe carotidă, care a fost realizată într-o clinică din Viena.

De asemenea, Dan Bittman le-a cerut atunci colegilor săi să găsească un alt solist, pentru a-și putea onora evenimentele. Minunea s-a produs atunci când artistul începuse să se resemneze deja cu ideea că nu va mai urca pe scenă și chiar lua în calcul să se reorienteze spre un alt domeniu.

El și-a revenit spectaculos după ce un medic i-a recomandat un tratament cu o pastilă care costa doar 16 lei. Dan Bittman cântă în prezent doar împreună cu colegii săi. „Cânt doar cu trupa. Am rămas în aceeași formulă Holograf”, a mărturisit celebrul artist.

Citiți și: Denise Rifai aruncă bomba în showbiz: „Port inelul de la Dan Bittman!” Ce relaţie au, de fapt, cei doi