Dan Bittman, atac la TVR: „Acum există o preferinţă pentru emisiuni mediocre”

Dan Bittman se pregăteşte să revină pe scenă alături de Holograf, însă nu ia în calcul şi o revenire în televiziune. Mai mult, artistul, care în ultimii ani a realizat la Televiziunea Română emisiunea "Dănutz SRL", a făcut o declaraţie belicoasă la adresa televiziunii publice.

27 mart. 2013, 07:19
Dan Bittman, atac la TVR: „Acum există o preferinţă pentru emisiuni mediocre”

Dan Bittman, fost jurat la X Factor şi realizator al emisiunii „Dănutz SRL” de la TVR spune că show-ul difuzat de televiziunea publică nu se va relua acum că şi-a recăpătat vocea aproape în totalitate.

„Nu cred că voi mai relua emisiunea (Dănutz SRL, n.r.), deşi am fost loial Televiziunii Române peste 15 ani. Le mulţumesc că au avut răbdare cu mine, însă consider că nu se va mai relua o emisiune care făcea de 5, 6 sau 7 ori ratingul postului, pentru că acum există o preferinţă pentru emisiuni mediocre”, a declarat Bittman, într-un interviu pentru Curentul.

Dan Bittman vrea să se concentreze acum pe muzică, după ce în ultima perioadă a stat departe de acest domeniu, din cauza răguşelii cu care a rămas în urma operaţiei la gât suferite toamna trecută, la Viena.