Dan Bittman bate apropouri: „Ar fi nedrept să-i cer Lilianei să-mi facă şi o fetiţă”

Dan Bittman (51 de ani) a dat uitării necazul prin care a trecut în urmă cu aproape doi ani, când, în urma unei operaţii suferite la gât, şi-a pierdut total glasul. Soarta a vrut ca el să revină pe scenă, ca să le bucure în continuare sufletele fanilor care s-au rugat în tot acest răstimp pentru o minune. Şi s-a întâmplat, cu o pastilă ieftină, românească. Dan ne-a acordat ieri un interviu spumos despre familie, carieră şi sănătate.

13 mart. 2014, 09:55

Dan Bitman se poate declara un om împlinit. Are trei băieţi frumoşi şi isteţi, o iubită, pe textiera Liliana Ştefan (44 de ani), care i-a fost aproape şi în momentele de cumpănă, şi patru colegi de trupă, care şi-ar da şi cămaşa de pe ei pentru a-l ajuta.

În urmă cu doi ani, solistul trupei Holograf s-a trezit fără voce, după ce a fost operat de stenoză la nivelul arterei carotide. N-a putut cânta vreme de şase luni, s-a făcut înţeles cu cei dragi mai mult prin semne.

S-a speriat, se gândea că i s-a dus cariera de solist pe apa sâmbetei. Chiar şi-a rugat colegii de scenă să renunţe la el. Dar aceştia nu l-au abandonat. Şi bine au făcut.

Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!