Dan Bittman cheamă românii la revoltă: „Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie NU VREAU”

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a pornit mişcarea "NU VREAU" în rândul românilor, prin care îi îndeamnă pe aceştia să-şi declare neîncrederea în autorităţi şi în măsurile adoptate pentru prevenţia răspândirii Covid.

28 sept. 2021, 10:21
Dan Bittman cheamă românii la revoltă: „Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie NU VREAU”

Dan Bittman, un cunoscut contestatar al măsurilor adoptate de autorităţi pentru stoparea răspândirii Covid, susţine că a venit vremea să vadă dacă este singur în lupta pe care o duce sau românii sunt de partea sa.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau.

Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman la Aleph News.

Citeşte şi: Revin AMENZILE şi declaraţiile pe propria răspundere din starea de urgenţă. Cât te costă dacă nu respecţi regulile


loading...
Partenerii noștri