DAN BITTMAN, declaraţie şocantă: „Mi-a zis doctorul că dacă trăiesc, vorbesc şi merg…”

In urma cu doi ani, Dan Bittman suferea o intereventie chirurgicala de mare finete la o clinica din Viena. Artistul a avut probleme cu vocea si a fost operat la gat, in zona carotidei.

15 sept. 2014, 08:09
DAN BITTMAN, declaraţie şocantă: „Mi-a zis doctorul că dacă trăiesc, vorbesc şi merg…”

A urmat o perioada lunga de recuperare in care Dan Bittman a stat departe de scena si nu a putut canta din cauza unei raguseli pacatoase. Norocul i-a suras insa artistului dupa ce un neurochirurg din Romania, auzind de cazul sau, i-a recomandat un leac simplu, un medicament cu costuri foarte mici cu ajutorul caruia acesta si-a recapatat vocea. O perioada, Bittman s-a razboit cu clinica din Viena spunand ca ii va acuza pe medici de malpraxis pentru ca acestia ar fi putut sa evite interventia chirurgicala. Numai ca, prins cu treaba, cantarile si concerte alaturi de membri trupei sale Holograf, artistul a renuntat definitiv la razboi. Nu s-a mai dus nici la controalele de rutina, motivand ca se simte perfect sanatos.

DAN BITTMAN, prima reacţie după concedierea de la X FACTOR

“Cu sanatatea o duc bine. Nu am intampinat probleme cu vocea si tocmai de aceea n-am mai fost pe la medic. Nu mi s-a recomandat consultul postoperator. Adica, nu am o data la care sa trebuiasca sa ma duc la specialist. Mi-a zis doctorul ca daca traiesc, vorbesc si merg e ok. Asa ca, Slava Domnului, sunt bine!” a declarat artistul pentru WOWbiz.ro.

Citeşte şi

X FACTOR: Dan Bittman, dat afară din juriu pentru colaborarea cu un alt post TV