Dan Bittman, o nouă declaraţie controversată! Ce a spus depre moartea celor trei mari artişti, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

Dan Bittman este unul dintre cei care militează contra restricțiilor. Acum, la moatea a trei mari artişti, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, cântăreţul încinge, din nou, spiritele cu o declarație-bombă!

09 apr. 2021, 09:02
Dan Bittman, o nouă declaraţie controversată! Ce a spus depre moartea celor trei mari artişti, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

Dan Bittman, o nouă declaraţie controversată! Dan Bittman este unul dintre cei care militează contra restricțiilor. Acum, la moatea a trei mari artişti, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, cântăreţul încinge, din nou, spiritele cu o declarație.

Dan Bittman, o nouă declaraţie controversată!

„Mă plâng de măsuri absurde, mă plâng de oameni optuzi, mă plâng de faptul că cineva încearcă împotriva evidenței să ia niște măsuri absolut lipsite de logică și de sens. De asta mă plâng, și de guvernanți care sunt orbi din partea problemelor țării și măsuri luate anapoda, de asta mă plâng. Nu am spus niciodată să nu respectăm legea. Eu am fost unul dintre puținii care a respectat legea. Merg cu mască, mă distanțez social. Am dreptul la comentarii, da, și lupt pentru asta”, a declarat Dan Bittman, la Realitatea Plus.

Dan Bittman e de acord cu lockdown-ul în România, cu o singură condiție: „Doamna Moldovan, vă rog frumos, vă daţi demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană”

Dan Bitman avea să fie întrebat dacă rămâne pe poziții și după moartea celor trei mari artiști. Răspunsul cântărețului s-a enervate pe prezentatorul Bogdan Muzcoci, de la Jocuri de Putere. Acesta l-a numit cinic! „Dumneavoastră știți care este media vârstei longevității în România? Vă întreb pentru că are legătură cu răspunsul. La bărbați este 68 de ani, la femei este 70. În alte țări unde oamenii au grijă de societatea în care trăiesc, această medie este mai crescută. La noi cam astea sunt vârstele când cineva își ia la revedere de la rude, de la viață. Voi fi și mai cinic când și dumneavoastră vă voi spune că nu puteți să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei, cum le spuneți dumneavoastră. Că o spune cineva, că o spune deși nu a a făcut nici măcar o autopsie, în momentul acela dați-mi voie să nu cred toate informațiile”, a răspuns Dan Bittman.


loading...
Partenerii noștri