Dan Bittman, sfaturi de viață pentru fiul său Patrick, care a împlinit 18 ani: ”E timpul să fii bărbat”

Dan Bittman și Liliana Ștefan au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare, fiului lor Patrick, cu ocazia împlinirii a 18 ani.

24 iun. 2021, 22:11
Dan Bittman, sfaturi de viață pentru fiul său Patrick, care a împlinit 18 ani: ”E timpul să fii bărbat”

Dan Bittman și fosta sa iubită, Liliana Ștefan, au transmis mesaje emoționante fiului lor mijlociu, Patrick, cu ocazia împlininirii a 18 ani.  La sfârșitul anului trecut, Dan Bittman a confirmat despărțirea de cea care i-a fost parteneră vreme de 25 de ani, Liliana Ștefan. Chiar dacă foștii parteneri trăiesc vieți separate, cei trei copii pe care îi au împreună îi vor lega pentru totdeauna.

Astăzi a fost o zi de sărbătoare în familia solistului Holograf, deoarece Patrick a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Mama tânărului i-a trimis fiului ei o urare plină de blândețe și i-a lăudat calitățile.

„S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick! ❤️”, a scris Liliana Ștefan pe contul de Instagram.

Dan Bittman a fost totuși ceva mai dur și i-a transmis lui Patrick câteva sfaturi de viață care să-l ajute pe viitor.

”Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata”, a fost și mesajul lui Dan Bittman, conform Spynews.

Dan Bittman: „Nu mai sunt împreună cu Liliana Ştefan de 4 ani”

Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman.


loading...