Dan Bobouţanu (PSD) a câştigat Primăria Hunedoara

REZULTATE ALEGERI LOCALE HUNEDOARA. Dan Bobouțanu, președintele organizației locale a PSD, este noul primar al municipiului Hunedoara, victoria sa în fața edilului Viorel Arion (PNL) fiind repurtată la o diferență de peste 400 de voturi, potrivit numărătorii paralele efectuate duminică noaptea de PSD Hunedoara.

05 iun. 2016, 23:24
Dan Bobouţanu (PSD) a câştigat Primăria Hunedoara

REZULTATE ALEGERI LOCALE HUNEDOARA. Dan Bobouțanu a fost viceprimar al municipiului Hunedoara în mandatul 2012-2016.

‘Municipiul Hunedoara este cea mai mare surpriză în care am crezut și pe care am reușit să o facem. Este o realizare foarte mare și le mulțumesc din suflet echipei de la Hunedoara, tuturor membrilor de partid care au știu să explice electoratului să aibă încredere în PSD. Acest lucru mai arată că PSD a făcut întotdeauna ceea ce a promis. Sunt convins că locuitorii municipiului Hunedoara vor fi mulțumiți de alegerea pe care au făcut-o’, a declarat președintele organizației județene PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, citat de Agerpres.

Acesta a mai arătat că PSD a reușit să obțină un scor foarte bun și pe ansamblul județului Hunedoara, candidații de primar ai social-democraților impunându-se în 34 de localități din cele 69 ale județului.

Între localitățile în care alegerile au fost câștigate de primari PSD se numără: Orăștie, Brad, Simeria, Lupeni, Petrila, Uricani, Aninoasa, Vulcan.

De asemenea, numărătoarea paralelă a PSD arată un număr mare de voturi și pentru candidații propuși pentru Consiliul Județean.

‘Suntem convinși că vom câștiga și conducerea Consiliului Județean Hunedoara. Era cazul să conducem, după 12 ani de domnie liberală’, a menționat deputatul Laurențiu Nistor.

‘Vreau să dedic victoria de astăzi tuturor cetățenilor din județul Hunedoara și le doresc să aibă încredere în PSD, care a fost mereu aproape de oameni, de hunedoreni. Îi asigurăm pe oameni că vom duce la bun sfârșit angajamentele pe care le-am luat. Le mulțumesc pentru încrederea acordată tuturor celor care au fost cu noi, dar și celor care nu ne-au votat, și sper că nu-i vom dezamăgi. Le mulțumesc colegilor de partid și candidaților, pentru că ei au fost cei care au dus lupta grea în această campanie’, a conchis președintele PSD Hunedoara.