Dan Bordeianu e de nerecunoscut. Era idolul femeilor în anii 2000, dar acum arată ca un călugăr FOTO

Dan Bordeianu rupea inimile femeilor la începutul anilor 2000, fiind unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România! Anii au trecut şi odată cu ei s-a stins şi râvna doamnelor şi domnişoarelor pentru celebrul actor, care a ajuns greu de recunoscut. La 41 de ani, idolul de altădată femeilor şi-a lăsat barbă de călugăr şi-şi duce viaţa departe de ochii curioşilor.

04 nov. 2016, 09:02

Dan Bordeianu a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, însă acum a dat uitării trecutul şi-şi duce zilele în linişte, departe de ochii curioşilor, scrie cancan.ro. Nici nu-i e greu, mai ales că a ajuns de nerecunoscut, având un look total schimbat. 

Citeşte şi Dan Bordeianu s-a îmbolnăvit şi a ajuns la spital plin de BUBE

În imagini se observă că actorul este preocupat şi îngândurat, mergând mai tot timpul cu capul plecat şi privirea plecată. După o raită prin oraş, Bordeianu a coborât din maşină, a luat o geantă din portbagaj şi a intrat într-o clinică medicală.

Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret în urmă cu un an cu o tânără pe nume Teodora, cu care trăia o poveste de dragoste de doi ani şi jumătate.