Dan Chişu are şi tabu-uri: „Pentru ea N-AM CHEF să-mi dau nici PANATALONII JOS”

Cu toate că se consideră un superficial deoarece a încercat "n" meserii, iată că Dan Chişu a recunoscut că există un singur domeniu în care nu s-ar băga niciodată: politica.

09 apr. 2014, 08:05
Dan Chişu are şi tabu-uri: „Pentru ea N-AM CHEF să-mi dau nici PANATALONII JOS”

Cu un amplu domeniu de activitate şi numeroase afaceri la activ, Dan Chişu se consideră o persoană care nu are suficientă putere de convingere, motiv pentru care preferă să stea departe de politică, scrie ziarulring.ro. „Niciodată nu m-a tentat o carieră în politică. Mi s-au făcut propuneri, dar nu vreau, nu mă interesează, niciodată nu o să fac asta. Nu sunt în stare şi, plus de asta, cred că nu sunt convingător. Am făcut prea multe lucruri la primul impuls încât să nu fi rămas urme. Şi în politică trebuie să îţi dai pantalonii jos, iar eu nu am chef să mi-i dau la fiecare moment. Clar, politica nu mă interesează!”, a precizat regizorul.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu s-a întors în patul unui fost iubit. Acesta nu a putut să-i reziste

Organizarea de evenimente i-a adus cei mai mulţi bani Actor, producător, regizor, scriitor, om de televiziune, chiar şi bucătar, Dan Chişu s-a decis. Dintre toate meseriile pe care le-a încercat, cea care i-a dat cea mai mare satisfacţie financiară şi, totodată, emoţională e cea de producător de televiziune, în care a îmbinat utilul cu plăcutul.

Citeşte şi Dan Chişu, un cuceritor la aproape 60 de ani. A fost surprins în compania unei tinere superbe

„Pe plan financiar, cei mai mulţi bani mi-a adus «Noaptea devoratorilor de publicitate», dar şi producţia de televiziune… Acolo era o îmbinare perfectă, o satisfacţie financiară şi emoţională. Am făcut de două ori ocolul Pământului, am stat timp de cinci ani, câte patru luni, pe Mediterana cu barca şi reuşeam să fac un produs de televiziune, iar la finalul sezonului să vând 12 episoade din realitatea pe mare. Ce poate fi mai minunat? Stai în vacanţă şi câştigi bani! Dacă nu se uita nimeni, nu era un succes. Nu pot să nu precizez că în emisiunile mele am transformat zona de entertainment în infotainment”, a afirmat Dan Chişu.