Dan Ciotoi a fost internat în spital! Artistul a suferit deja două intervenţii chirurgicale

Cu puțin timp în urmă, Dan Ciotoi și-a anunțat fanii că a fost internat în spital. Artistul nu a dat de înțeles cu ce probleme de sănătate se confruntă, însă a ținut să le transmită apropiaţilor că o perioadă nu va răspund ela telefon.

07 dec. 2023, 15:34
Dan Ciotoi a fost internat în spital! Artistul a suferit deja două intervenţii chirurgicale

Dan Ciotoi a ajuns pe patul de spital. Artistul și-a anunțat fanii că în prezent se află internat le-a transmis tuturor că o perioadă nu va mai putea răspunde la telefon, menționând că cei care vor să ia legătura cu el să o facă prin intermediul fiului său, Liviu Ciotoi.

Dan Ciotoi desființează noua generație. Ce spune despre artiștii momentului: „A devenit un balamuc. Tinerii vor versuri deocheate”

Cu ceva ani în urmă, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Dan Ciotoi a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta la acea vreme. Atunci, muzicianul spunea că s-a îmbolnăvit din cauza supărării, după despărțirea de cea care îi era soție și pe care o înșelase. După ce a suferit două intervenții chirurgicale, Dan Ciotoi spunea atunci că se simte bine și se află în afara oricărui pericol, scrie spynews.ro.

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să își cânte Dan Ciotoi la nuntă

Artistul susține că tarifele nu au suferit schimbări majore comparativ cu anul trecut. Prețul pentru un show obișnuit pornește de la 2.500 de euro, însă el poate crește, în funcție de cerințele clientului. Dacă vrei ca trupa Generic să îți cânte toată noaptea la nuntă sau la botez, trebuie să scoți din buzunar o sumă cuprinsă între 4.000 și 5.000 de euro.

„De obicei, un show de-al nostru, de circa o oră este 2.500 de oră. 2.500 dacă e departe de București, fiindcă altfel se poate negocia. Cam același tarife avem și la nunți și la botezuri. Dacă există pretenții, desigur, cresc și prețurile. E de la caz la caz! Și întotdeauna ținem cont de distanță. Cu cât e mai departe de București, cu atât trebuie să cerem mai mult. Ce mai e ieftin azi?!”, se confesează Ciotoi. Prin comparație, Adi Minune spunea că se mulțumește și cu 2.000 de euro

Detalii despre tarife

Câţi bani cere Dan Ciotoi pentru o nuntă. Puţini se aşteptau la acest tarif din partea formaţiei Generic