Dan Cristian Popescu, candidat la Primăria Sectorului 2, îşi face campanie electorală în chineză FOTO

Publicat: Sâmbătă, 30 Aprilie 2016 09:25 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Aprilie 2016 09:25 // Sursa: romaniatv.net

Liberalul Dan Cristian Popescu s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 2 și speră că un as pe care l-a scos din mânecă îi va aduce mult râvnitul post.

Dan Cristian Popescu s-a gândit să-și îndrepte atenția și spre cei peste 10.000 de chinezi din sector, pe care vrea să-i cucerească în limba lor maternă. Așa se face că Popescu a montat prin sector bannere în limba chineză, potrivit digi24.ro. În doar o săptămână, afișele vor trebui însă îndepărtate, întrucât vinerea viitoare, pe data de 6 mai, începe campania electorală.

Dan Cristian Popescu a apelat chiar la ajutorul cetățenilor chinezi pentru a traduce bannerele, după cum el însuși a declara. "M-au ajutat cu traducerea, nu stăpânesc atât de bine limba chineză și au fost foarte bucuroși și m-au ajutat să traduc mesajul meu. M-au și invitat să le adresez un mesaj în ziarul comunității chineze. Vreau să fiu primarul tuturor cetățenilor Sectorului 2", a spus Popescu.

"Semnează pentru candidatura lui Dan Cristian Popescu", spune mesajul cu care PNL-istul speră să-și atragă simpatia chinezilor din sector.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 apr 09:38
...al Sectorului 2 și speră că un as pe care l-a scos din mânecă îi va aduce mult râvnitul post. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
30 apr 09:37
... Liberalul Dan Cristian Popescu s-a înscris în cursa pentru fotoliul...
1
EUR
4.7787
RON
11 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H