Dan Cristian Popescu, candidat la Primăria Sectorului 2, îşi face campanie electorală în chineză FOTO

Liberalul Dan Cristian Popescu s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 2 și speră că un as pe care l-a scos din mânecă îi va aduce mult râvnitul post.

30 apr. 2016, 06:25

Dan Cristian Popescu s-a gândit să-și îndrepte atenția și spre cei peste 10.000 de chinezi din sector, pe care vrea să-i cucerească în limba lor maternă. Așa se face că Popescu a montat prin sector bannere în limba chineză, potrivit digi24.ro. În doar o săptămână, afișele vor trebui însă îndepărtate, întrucât vinerea viitoare, pe data de 6 mai, începe campania electorală.

Dan Cristian Popescu a apelat chiar la ajutorul cetățenilor chinezi pentru a traduce bannerele, după cum el însuși a declara. „M-au ajutat cu traducerea, nu stăpânesc atât de bine limba chineză și au fost foarte bucuroși și m-au ajutat să traduc mesajul meu. M-au și invitat să le adresez un mesaj în ziarul comunității chineze. Vreau să fiu primarul tuturor cetățenilor Sectorului 2„, a spus Popescu.

Semnează pentru candidatura lui Dan Cristian Popescu„, spune mesajul cu care PNL-istul speră să-și atragă simpatia chinezilor din sector.