Dan Diaconescu a făcut senzaţie la Revelionul Artiştilor. Toate vedetele au vrut să se pozeze cu el FOTO

Dan Diaconescu a participat şi a făcut senzaţie la Revelionul Artiştilor. Este prima petrecere mondenă la care participă după ce a fost eliberat din închisoare.

14 ian. 2020, 08:44

Dan Diaconescu a fost punctul de atracție la Revelionul Artiștilor, eveniment organizat weekendul trecut la un local din Capitală, scrie wowbiz.ro. Fostul patron al OTV a fost căutat de toate vedetele prezente la petrecere, care s-au fotografiat și au stat la „un pahar de vorbă” cu omul de televiziune.

Citeşte şi Momente de panică pentru Dan Diaconescu. Ce a păţit fostul om de televiziune în amiaza mare

A fost prima apariție publică după multă vreme a celui care a inventat „fenomenul OTV”. Cu atât mai mult cu cât, în urmă cu o lună, „domnul Dan” și-a sărbătorit ziua de naștere, la împlinirea a 52 de ani.

De ce tace Dan Diaconescu?

Dan Diaconescu a ieșit din închisoare în noiembrie 2017, după doi ani și jumătate petrecuți după gratii pentru șantaj. Una dintre condițiile puse de judcători pentru eliberarea condiționată a fost ca Dan Diaconescu să se țină departe de viața publică și să nu acorde interviuri până la finalizarea perioadei de condamnare. Așa se face că Dan Diaconescu a devenit extrem de zgârcit cu aparițiile publice în ultimii ani.

Această perioadă se încheie în primăvara acestui an, așa că DD s-ar putea întoarce pe cai mari în lumea televiziunii sau chiar în politică. Caracaleanul a fost liderul Partidului Poporului și a candidat la Președinția României la alegerile din 2014, când a acumulat 4,03% din totalul voturilor aordate de cetățeni.