Dan Diaconescu a ieşit din închisoare. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi strângă în braţe fiica şi iubita

Condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu a ieşit din Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi strângă în braţe fiica şi iubita. Fostul otevist a primit o permisie pentru bună purtare.

08 aug. 2017, 13:59
Dan Diaconescu a ieşit din închisoare. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi strângă în braţe fiica şi iubita

Dan Diaconescu a avut un comportament ireproşabil după gratii şi nu a creat probleme, motiv pentru care a şi fost recompensat. „Dan Diaconescu a primit o permisie de câteva zile, având în vedere comportamentul său din perioada de detenţie. Este un deţinut disciplinat, nu a creat probleme, iar lăsarea lui în libertate în perioada permisiei nu prezintă un pericol”, au declarat surse pentru cancan.ro. Potrivit unor informaţii, Dan Diaconescu s-ar fi aflat la sfârşitul săptămânii trecute pe litoral.

Citeşte şi: Dan Diaconescu, vânat de bănci pentru datorii de cinci milioane de euro

Incarcerat la Penitenciarul Rahova inca din primavera lui 2015, unde isi ispaseste pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj, omul de televiziune se pare ca nu se afla intr-o stare prea buna. In cazul sau regimul detentiei a lasat semne uriase, afectandu-i metabolismul. Practic, in momentul in care a intrat in penitenciar, fostul patron de la OTV era un barbat inalt si foarte slab, cu o constitutie firava.

Astazi, apropiatii sai spun ca acesta a luat in greutate ingrijorator de mult si a ajuns sa fie greu de recunoscut. Schimbarile se vad peste tot, atat la nivelul fetei, unde au aparut falcutele si gusa, dar mai ales in zona abdomenului.

Dan Diaconescu a ajuns în spatele gratiilor după ce magistraţii Curţii de Apel l-au condamnat, la începutul lunii martie 2015, pe fostul candidat la preşedinţia României, la cinci ani şi jumătate închisoare în dosarul în care acesta a fost acuzat de şantaj.