Dan Diaconescu, APARIŢIE – BOMBĂ pe o plajă de fiţe din Mamaia. A anunţat când revine în televiziune FOTO

Dan Diaconescu a avut o apariție de zile mari pe litoralul românesc, la volanul unui Bentley. Fostul patron al OTV pare mai dornic ca niciodată să se bucure de viață și nu renunță la luxul care l-a consacrat, chiar dacă, în trecut, a avut ceva probleme cu cei de la ANAF. 

25 iul. 2019, 12:56

Dan Diaconescu a fost surprins week-end-ul trecut de Cancan pe o renumită plajă din Mamaia. Fostul patron al OTV și-a făcut apariția la volanul unei veritabile bijuterii pe patru roți, un Bentley care este evaluat la peste 100.000 de euro.

Un angajat care se ocupă de parcările plajelor de fițe l-a ajutat pe Dan Diaconescu să își parcheze mașina și a dat din mâini mai ceva decât un agent de la „Rutieră”. Îmbrăcat lejer – pantaloni scurți, un tricou gri și o pereche de papuci de piele, – Dan DIaconescu a coborât din superbul Bentley și s-a îndreptat cu pași hotărâți spre plajă.

Incredibil ce a ajuns să facă Dan Diaconescu. Fostul şef al OTV nu are voie să apară la TV sau să dea interviuri FOTO

Dan Diaconescu a vorbit deschis despre of-ul pe care-l are. Fostul patron al OTV a lăsat de înțeles că își dorește nespus de tare să se întoarcă în televiziune, acolo unde a făcut istorie: „Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”.