Dan Diaconescu îşi caută un nou loc de muncă VIDEO

Jurnalistul Dan Diaconescu a declarat pentru România TV că se va întâlni cu telespectatorii OTV prin intermediul altor televiziuni care îl vor angaja sau găzdui.

22 ian. 2013, 19:47
Dan Diaconescu îşi caută un nou loc de muncă VIDEO

Diaconescu a spus că în eventualitatea în care nu va mai putea să îşi salveze televiziunea, o să se angajeze moderator pentru o altă televiziune.

„Eu împreună cu telespectatorii o să ne întâlnim prin intermediul celorlalte televiziuni care ne vor găzdui sau prin intermediul celorlalte televiziuni care mă vor angaja ca moderator”, a declarat Dan Diaconescu.

Potrivit jurnalistului, OTV-ul va fi închis provizoriu. În momentul în care patronul televiziunii va câştiga alegerile prezidenţiale din anul 2014, postul îşi va relua emisia.

„Asta până la alegerile prezidenţiale următoare. Sperăm să le câştigăm şi a doua zi să revenim în casele dumneavoastră prin intermediul emisiunii preferate sau prin intermediul televiziunii poporului”, a adăugat el.

Aceste afiramţii au venit în urma deciziei CNA de a închide postul de televiziune OTV pentru neachitarea mai multor amenzi.