Dan Diaconescu, petrecere cu Marius Tucă la un restaurant de fiţe din Capitală VIDEO

Dan Diaconescu pare să fi reușit să treacă peste momentele în care a fost închis, iar de ceva vreme și-a reluat viața socială. iar zilele trecute, decis să se relaxeze puțin, fostul prezentator TV a avut o întâlnire cât se poate de plăcută.

19 feb. 2018, 08:30
Dan Diaconescu, petrecere cu Marius Tucă la un restaurant de fiţe din Capitală VIDEO

Astfel, Dan Diaconescu, după ce și-a luat partenera de viață de mână, și-a dat întâlnire cu mai mulți amici de-ai săi, printre care și fostul său coleg, Marius Tucă, mergând cu toții la un restaurant de lux din Nordul Capitalei, scrie spynews.ro. Iar acolo, de-a lungul orelor bune pe care le-au petrecut, cu toții păreau să se simtă foarte bine, râsetele și zâmbetele fiind nelipsite de-a lungul întregii seri, poveștile pe care le spune Dan Diaconescu, cel mai vorbăreț de la masă, fiind, probabil, extrem de reușite după reacția comesenilor săi.

Citeşte şi Dan Diaconescu, victima unui accident rutier petrecut în Bucureşti FOTO

Cu toate acestea, la un moment dat, a simțit nevoia de o țigară, motiv pentru care, însoțit de partenera lui de viață, a decis să iasă din restaurant pentru a-și satisface viciul. Iar acolo, dovedindu-se într-o formă de zile mari, Diaconescu a reușit, din nou, să o facă să râdă cu poveștile sale, semn că, în sfârșit, fostul prezentator TV a uitat de dificila perioadă prin care a trecut după ce a fost condamnat și încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Apoi, pentru a nu-și face invitații să îi ducă lipsa prea mult, s-a întors în restaurant, a terminat de mâncat cele comandate și, din nou, s-a pus pe povești, plecând câteva ore mai târziu cu mașina lui. Evident, cum a urcat la volan, Dan Diaconescu a fost foarte atent să nu consume niciun fel de licori bahice, preferând să soarbă câteva cești de cafea.

Citeşte şi Dan Diaconescu, petrecere cu lăutari după ce a fost pus în libertate. Ce invitaţi de seamă a avut VIDEO

Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat din penitenciar

Dan Diaconescu a fost eliberat în urmă cu trei luni, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea, decizia fiind definitivă. Fostul politician și prezentator TV Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape trei ani din pedeapsa de cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj.

Vezi video AICI