ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Dan Diaconescu, candidatul care vânează două scaune în aceeaşi zi VIDEO

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Dan Diaconescu a votat, duminică, la Satu Mare. DD s-a înscris atât în cursa pentru europarlamentare, cât şi în cea pentru un loc de deputat în Parlamentul României, într-un colegiu din Satu Mare.

25 mai 2014, 14:05
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Dan Diaconescu, candidatul care vânează două scaune în aceeaşi zi VIDEO

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Politicianul a ajuns cu DD-mobilul la secţie, automobilul special modificat cu care a circulat în campania electorală. „Vreau să-i rog pe toţi românii, maghiarii şi romii să iasă cât mai repede la vot pentru colegiul 2 şi europarlamentare. Nu rataţi votul de azi, nu ştiţi ce pierdeţi„.

Dan Diaconescu s-a înscris în două curse, atât pentru europarlamentare, cât şi pentru un loc de deputat în Parlamentul României, într-un colegiu din Satu Mare. În stilul caracteristic, politicianul a făcut şi o declaraţie „senzaţională” în secţia de vot.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. „Diseară aflăm daca Elodia e vie sau moartă, vom primi răspunsul şi la această întrebare„, a declarat liderul PPDD.

Dan Diaconescu nu s-a lăsat până nu le-a explicat alegătorilor modul în care pot vota corect ţinând o scurtă prelegere în secţia de vot celor dispuşi să-l asculte.