Dan Diaconescu, sabotat de către prim-vicepreşedintele PPDD

Prim-vicepreşedintele PPDD, Radu Popa, a fost exclus din partid în urma unei şedinţe a Biroului Naţional de Coordonare. Popa este acuzat de "acţiuni întrerpinse în nume propriu şi interes personal împotriva partidului".

10 mai 2013, 13:06
Dan Diaconescu, sabotat de către prim-vicepreşedintele PPDD

„Biroul Naţional de Coordonare a hotărât excluderea din cadrul PPDD a domnului Radu Popa, prim-vicepreşedinte, deputat în Parlamentul României, pentru acţiunile întreprinse în nume propriu şi interes personal împotriva partidului şi a valorilor promovate de acesta”, se precizează în comunicatul remis Mediafax.

Comunicatul este semnat de către secretarul general al PPDD, Liviu Robert Neagu, şi este însoţit şi de hotărârea Biroului Naţional de Corodonare, luată vineri, în care se arată că decizia este conformă articolului 16 din Statutul formaţiunii.

Potrivt unor surse citate de România TV, Radu Popa a încercat, în calitatea sa de lider de grup la Camera Deputaţilor, să constituie un grup separat de cel al PPDD în Camera Deputaţilor care să colaboreze mai îndeaproape cu puterea, cu PSD în mod special. Popa ar fi încercat să profite astfel de nemulţumirile iscate printre parlamentarii PPDD nemulţumiţi de statutul de partid de opoziţie pe care îl are formaţiunea lui Dan Diaconescu.