Dan Diaconescu şi-a scos familia la restaurant. A băut bere, apoi s-a urcat la volan FOTO

Chiar dacă a fost încarcerat mai bine de doi ani, Dan Diaconescu nu şi-a învăţat lecţia! Fostul patron al OTV nu dă doi bani pe lege. Imaginile surprinse de paparazzii stau mărturie!

15 ian. 2019, 08:17

În urmă cu câteva zile, după lăsarea întunericului, Dan Diaconescu şi-a scos familia şi câţiva prieteni la restaurant, scrie spynews.ro. Pentru mai bine de două ore şi jumătate, celebrul om de televiziune şi cele mai importante fiinţe din viaţa sa au servit cina şi au stat la poveşti.

Aflat într-o formă excelentă, Dan Diaconescu a profitat de ocazie şi a băut o bere. Ba mai mult, la un moment dat, acesta şi-a aprins o ţigară şi a tras cu poftă în piept.

Citeşte şi ŞOC ŞI GROAZĂ. Dan Diaconescu a ajuns în sapă de lemn. Este executat silit pentru datorii de 5 milioane de euro

La plecare, bucuros de timpul petrecut în oraş, Dan Diaconescu nu a ţinut cont de faptul că a consumat alcool şi s-a urcat la volanul limuzinei sale. Fără să fie atenţionat de soţia sa, Emilia, sau de fiica Dona Milena, omul de televiziune a condus nestingherit până la reşedinţa familiei. Din fericire pentru el, niciun poliţist de la circulaţie nu l-a oprit în trafic.

La un pas să fie aruncat în stradă

O datorie de cinci milioane de euro i-ar putea da peste cap viaţa lui Dan Diaconescu, după o decizie dată recent de judecători.

Celebrul om de televiziune este vânat de bănci, pentru o datorie de peste cinci milioane de euro. În încercarea de a recupera banii de la fostul patron OTV, instituţiile bancare au solicitat executarea silită a lui Dan Diaconescu, iar judecătorii au fost extrem de tranşanţi: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. (…) Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”.