Dan Diaconescu, transformare şoc. Fostul şef de la OTV, de nerecunoscut FOTO

Incarcerat la Penitenciarul Rahova inca din primavera lui 2015, unde isi ispaseste pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj, omul de televiziune se pare ca nu se afla intr-o stare prea buna. In cazul sau regimul detentiei a lasat semne uriase, afectandu-i metabolismul. Practic, in momentul in care a intrat in penitenciar, fostul patron de la OTV era un barbat inalt si foarte slab, cu o constitutie firava.

29 dec. 2016, 09:15

Astazi, apropiatii sai spun ca acesta a luat in greutate ingrijorator de mult si a ajuns sa fie greu de recunoscut, scrie wowbiz.ro. Schimbarile se vad peste tot, atat la nivelul fetei, unde au aparut falcutele si gusa, dar mai ales in zona abdomenului.

Citeşte şi Dan Diaconescu vrea să fie graţiat. Nu mai suportă condiţiile grele din închisoare

Mai grav este faptul ca aceasta transformare a inceput in urma cu un an, la cateva luni dupa incarcerare, iar familia lui Dan Diaconescu banuieste ca, in cel mai bun caz, este vorba despre o schimbare de metabolism declansata pe fond de stres.

Si mai speriata este partenera sa de viata se teme ca in spatele ingrasarii sa nu se afle altceva, o problema de sanatate.

Citeşte şi Un nou dosar penal pe numele lui Dan Diaconescu. Ce au descoperit anchetatorii

Dan Diaconescu a fost vazut ultima oara in public in luna aprilie a acestui an, la inmormantarea tatalui sau. El a primit o invoire de o zi pentru a participa la inmormantarea de la Cracal, moment in care rudele, vecinii, dar si toti simpatizantii sai au putut sesiza tranformarea suferita. De atunci, fostul boss de la OTV s-a aflat in penitenciar, nu a mai fost vazut si nici nu au mai aparut imagini sau fotografii actuale cu el.