Detalii ŞOCANTE despre moartea fostului arbitru Dan Lăzărescu, la doar 49 DE ANI. „Au intrat şi l-au găsit după o zi”

Dan Lăzărescu, fost arbitru FIFA, a fost găsit mort, luni, în baia din locuinţa sa. Avea 49 de ani şi lucrase ultima oară ca analist sportiv la Telekom Sport.

12 mai 2020, 12:39
Detalii ŞOCANTE despre moartea fostului arbitru Dan Lăzărescu, la doar 49 DE ANI. „Au intrat şi l-au găsit după o zi”

Dan Lăzărescu a fost găsit căzut în baie, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. Cristi Balaj (48 de ani), președintele ANAD, a dat detalii dspre moartea fostului său coleg.

TRAGEDIE! Fostul arbitru Dan Lăzărescu a murit la 49 DE ANI. Prima ipoteză: INFARCT

„Cred că trecuse cel puțin o zi de când decedase până când l-au găsit. Lui Basarab Panduru nu i-a mai răspuns de sâmbătă la telefon și, într-un final, a mers fiica lui cu cei de la SMURD și l-au găsit. A fost un arbitru înalt, dar acest lucru a dus și la problemele lui la coloană, chiar dacă a făcut gimnastică de specialitate. Fuma foarte mult în ultima perioadă, probabil că și acest fumat exagerat a dus la acest deces. Mâine se pare că va fi înmormântarea, dar, din păcate, cu această stare de urgență, nu vom putea fi alături de el”, a spus Cristi Balaj la ProX.

Dan Lăzărescu a atins nivelul său maxim în momentul în care a fost delegat la un meci de Champions League, Auxerre – Borussia Dortmund 1-0, în toamna lui 2002. După retragere, a ocupat funcția de vicepreședinte la Comisia Centrală de Arbitraj. În ultimii ani a lucrat ca analist sportiv la Telekom Sport.