Dan Mihalache, despre o posibilă candidatură a lui Băsescu la Primăria Capitalei: „Să fie sănătos!”

Şeful cancelariei preşedintelui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a declarat, miercuri, la România TV că Traian Băsescu are câţiva susţinători care să-l urmeze în planurile sale politice, însă "nu foarte mulţi".

23 dec. 2015, 18:48
Dan Mihalache, despre o posibilă candidatură a lui Băsescu la Primăria Capitalei: „Să fie sănătos!”

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a vorbit la România TV despre activitatea politică a lui Traian Băsescu, noul lider al partidului Mişcarea Populară. Întrebat cum comentează o posibilă candidatură a lui Băsescu la funcţia de primar general al Capitalei, acesta a răspuns: „Să fie sănătos! Fiecare îşi construieşte ieşirea din scena politică aşa cum îl duce mintea„.

Mihalache s-a referit şi ambiţia lui Traian Băsescu, de a face din Mişcarea Populară un partid care să ajungă la un scor electoral mare. „Dacă asta este calea pe care o alege, s-or găsi încă câţiva români care să urmeze o asemenea direcţie, dar nu cred că foarte mulţi„, a precizat Mihalache.

CITEŞTE ŞI: Consilier prezidenţial, despre VICTOR PONTA: Un premier cu probleme în justiţie, o VULNERABILITATE pentru România VIDEO


loading...