Dan Negru îşi face public salariul pe Facebook

Informaţia potrivit căreia Andreea Marin câştiga 65.000 de euro pe lună la TVR l-a făcut pe Dan Negru să ia o decizie importantă: vrea să-şi facă public salariul. Cunoscut pentru chibzuinţă atunci când vine vorba de bani, prezentatorul tv este gata să renunţe la discreţie în ceea ce priveşte leafa lui şi cere televiziunile să facă publice salariile vedetelor.

27 mart. 2014, 15:42
Dan Negru îşi face public salariul pe Facebook

„Sunt dispus oricand sa-mi fac publica leafa din televiziune, inclusiv banii castigati in toti anii trecuti. In toata lumea civilizata a televiziunii starurile isi fac publice castigurile doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc ca Andreea Marin castiga 16000 euro pe saptamana de la TVR, dar probabil ca asta era suma pentru intreaga productie, nicidecum leafa unui prezentator. Nu exista un astfel de onorariu in televiziunea din Romania, pe saptamana!Cred ca televiziunea ca breasla poate intra in normalitate facand publice lefurile vedetelor.Sunt primul dispus sa o faca! 

Iata lefurile celor mai importanti moderatori europeni. Televiziunile la care lucreaza, fie publice , fie comerciale le fac publice. E vremea sa o faca si ai nostri…

Bruno Vespa- 1,2 milioane pe an
Carlo Conti – 2,3 milioane pe an
Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an
Stephan Raab- 1,6 milioane pe an”, a scris Dan Negru pe Facebook.