Dan Negru, reacţie dură după ce vedetele s-au înghesuit să-l vadă pe cel mai cunoscut yoghin din lume

Dan Negru a avut o reacţie dură după ce vedetele s-au înghesuit să-l vadă pe cel mai cunoscut yoghin din lume. Prin persoanele publice care au fost la Sadhguru se numără şi Loredana Groza, Andreea Esca, Mihai Morar sau Smiley.

22 apr. 2022, 17:09
Dan Negru, reacţie dură după ce vedetele s-au înghesuit să-l vadă pe cel mai cunoscut yoghin din lume
Dan Negru a răbufnit în Vinerea Mare

Dan Negru, reacţie dură după ce vedetele s-au înghesuit să-l vadă pe cel mai cunoscut yoghin din lume. „Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară.

Când i-am spus să incerce și cu „Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare. Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. „Alungă spiritele rele” mi-a spus. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem… Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!”, a mărturisit Dan Negru pe Instagram.

Dan Negru, reacţie dură

Tot ce citim la tine este genial/ La asta mă gândeam și eu când am văzut oamenii acolo, de la eveniment/ Este și adevărat ă există o cultură asiatică, indiană, chineză, etc. Există un mister, o atracție pentru această cultură. Asta nu înseamnă cu toți înțeleg despre ce este vorba. Domină superficialitatea, elementele de show, bețișoare de fum/

Trăim într-o lume diversă. Bețișoare parfumate sau tămâie, mantra sau Tatăl nostru, în biserică sau în natură- important este să nu judeci, să nu jignești, să repecți. Cred…”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Dan Negru la postare.