Dan Negru și-a trimis fiica de 13 ani la muncă: ”Să vadă cum se fac banii”

Dan Negru a trimis-o pe Daria, fiica sa de 13 ani la muncă. Fata muncește timp de două ore pe zi pe un post de secretară, cu sarcini reduse, la un cabinet stomatologic.

24 mart. 2023, 14:20
Dan Negru și-a trimis fiica de 13 ani la muncă: ”Să vadă cum se fac banii”
Dan Negru și-a trimis fiica de 13 ani la muncă

Dan Negru și-a trimis fiica de 13 ani la muncă. Dan Negru a dezvăluit că Daria merge la locul de muncă în fiecare zi, după ce iese de la școală și că îi place foarte mult ceea ce face.

Citește și Dan Negru reacţionează după ce BOR a propus ca Religia să devină materie de Bac: „Nu fiți proști, nu vă condamnați copiii la neștiință!”

Dan Negru și-a trimis fiica de 13 ani la muncă

Prezentatorul TV a luat decizia împreună cu soția sa de a-și trimite fiica la muncă în ideea de a responsabiliza și se a-i arăta cât de greu se câștigă banii în ziua de astăzi.

Însă Daria nu lucrează oriunde ci la cabinetul stomatologic al mamei sale unde se ocupă de clienți.

”Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”, a declarat Dan Negru, pentru Cancan.ro

Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii

Dan Negru are o carieră excepţională în televiziune, dar este împlinit şi pe plan sentimental: are o soție minunată și doi copii superbi. În ciuda celebrității sale, prezentatorul de la Kanal D a fost mereu discret în privința vieții private.

Omul de televiziune nu obișnuiește să-și expună urmașii pe rețelele de socializare și nici pe micul ecran. „Nu suntem genul de familie care să postăm poze cu copiii, să-i ducem la TV sau prin reviste. Am refuzat să ne arătăm mereu în poze și ziare. Pozele le ținem pentru noi. Am simțit noi că e mai bine așa. Poți să fii discret dacă vrei asta. Eu o consider și pe asta o calitate. Nu ne-am construit relația pe celebritatea lui tati. Nu au fost în platourile mele de TV decât de vreo două ori. Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori. Câteodată vin la mine acasă diferiți colegi care apar adesori la TV, dar copiii mei n-au reacții de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc în familie”, a spus Dan Negru pentru VIVA!.

Întrebat dacă se teme pentru viitorul copiilor săi, prezentatorul TV a spus: „Deloc. Cred însă că bunătatea va face deosebirea în generația lor. Toți sunt deștepți, isteți, vorbesc limbi străine, dar puțini au învățat bunătatea în familie. Noi asta încercăm să le dăm copiilor: bunătate. Cu ea vor răzbi în viață”.

Dan Negru a mai adăugat că este posibil ca urmaşii săi să studieze în alte țări și poate chiar să se mute acolo. „Soția mea mai cochetează în discuții cu posibilitatea asta, dar decizia va fi a lor. Eu nu cred că străinătatea îți poate aduce liniștea deplină, poate doar pe cea financiară, dar nu banii sunt întotdeauna răspunsul în viață. Asta îi învățăm pe copii. Dar hotărârea va fi a lor”.

„Oameni buni. E tot ce îmi doresc de la ei. Bunătatea e cea pe care ți-o amintești la un om. Nu perfomanțele, nu reușitele. Astea vor fi uitate toate. Dar ții mereu minte bunătatea sau răutatea unui om. Ții mereu minte cum te-a făcut el să te simți. Dacă vor fi oameni blânzi și buni, mi-am făcut treaba”, a încheiat Dan Negru.

Citește și Motivul neaşteptat pentru care Dan Negru a refuzat un proiect care i-ar umplut conturile: „Succesul în viață îl câștigi urcând pe scări, nu cu liftul norocului”