Dan Petrescu, declaraţie ŞOC: Vreau la naţională, pot să lucrez cu Burleanu

DAN PETRESCU s-a reîntors miercuri în ţară, el oferind la aeroport primele declaraţii presei române, după ce a fost data afară de la Dinamo Moscova. Tehnicianul de 46 de ani nu şi-a ascuns intenţia de a o prelua pe Steaua sau chiar echipa naţională.

09 apr. 2014, 11:43
Dan Petrescu, declaraţie ŞOC: Vreau la naţională, pot să lucrez cu Burleanu

DAN PETRESCU s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute cu Dinamo Moscova, în ciuda faptului că a fost dat afară pentru performanţe slabe de la această grupare. Totodată, el a dezvăluit la întoarcerea în ţară că jucătorii echipei moscovite au plâns la despărţire.

Am pierdut un meci şi am ajuns acasă. Este posibil orice în ziua de azi, mai ales că oamenii erau obişnuiţi să nu mai pierdem. Am plecat în relaţii foarte bune, mă bucur că am reuşit să fac ceva. Am plecat cu capul sus. Eram în relaţii foarte bune cu toată lumea, nu m-am certat cu jucătorii. Ei plângeau când am plecat, dar presiunea era foarte mare. Voiau să câştige campionatul sau Champions League din acest an, voiau să facă paşi prea mari şi le-am spus că nu se poate în acest moment. Eu sunt ca un mecanic care repară maşini stricate. Aşa a fost şi cu Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova. Le-am luat stricate şi le-am lăsat de Formula 1.

Citeşte şi Dan Petrescu, DAT AFARĂ de la Dinamo Moscova. Despăgubiri de 2 MILIOANE DE EURO

Echipa e pe loc de Europa League, obiectivul real, nu am ce să îmi reproşez. O să îmi pun familia pe primul loc. E posibil să mă întorc în Rusia, nu pot să trăiesc fără fotbal. Au fost oferte de la echipe foarte mari venite pe adresa mea, dar a trebuit să îmi respect contractul. În acest moment, nu mă interesează nici o ofertă, antrenez doar din vară. Nu există antrenor care să poată antrena şi Steaua şi echipa naţională şi e normal să îmi doresc. Dar echipele au antrenori extraordinari.

Prioritar pentru mine este o echipă din străinătate, dar eu pot să lucrez cu Burleanu. Asta chiar dacă Popescu îmi este ca un frate. Nu vreau să mă laud, dar toţi din club au plâns! Inclusiv maseurii şi angajaţii de la bucătărie„, a declarat Dan Petrescu, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi DAN PETRESCU, reacţie FABULOASĂ după despărţirea de Dinamo Moscova