Dan Petrescu, după ce a calificat CFR în turul trei al Ligii Campionilor: „Fiecare antrenor are geanta făcută”

Dan Petrescu nu are liniște nici după ce s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul campioanei CFR Cluj nu înțelege de ce tot fac comentarii la adresa sa. Tehnicianul a spus că așa ceva nu a întâlnit în lume pe unde a antrenat și a jucat.

03 aug. 2019, 13:12
Dan Petrescu, după ce a calificat CFR în turul trei al Ligii Campionilor: „Fiecare antrenor are geanta făcută”

„Eu nu mai înţeleg moda asta. Iar s-a vorbit de numele meu. De ce se spune numele meu? În singura ţară din lume, unde avem şi noi recordurile noastre, vorbim de alţii. Nu mai ştiu în câte ţări am antrenat şi în câte ţări am jucat, dar eu n-am mai întâlnit. Nu există”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a evitat să vorbească despre despărțirea lui Bogdan Andone de FCSB. „Fiecare antrenor are geanta făcută. Și eu o am. Avem genţile făcute, dar nu am ce să declar despre ei. Trebuie să-i întrebaţi pe ei. Când vorbesc alţii despre mine mă supăr. Nu îmi place când vorbesc alţii de mine”, a precizat tehnicianul.

Dan Petrescu: „Să le facem statui jucătorilor, dacă eliminăm Celtic!”

Dan Petrescu s-a plâns că nu a avut niciun buget pentru transferuri. „Favorită e Celtic. Dacă noi putem face o minune, cum am făcut în ultimele două meciuri, chiar dacă nimeni nu vrea să recunoască. Câţi jucători am cumpărat noi, după ce am câştigat campionatul? Toţi jucătorii au fost aduşi liberi.

Burcă a costat 100.000 de euro, în rest toţi liberi. Dacă aveam şi eu buget măcar 10 milioane pentru transferuri, cum a zis şi Hagi, atunci spuneam şi eu că ne batem de la egal, la egal cu Celtic”, a declarat fostul internațional.

Dan Petrescu crede că va fi un miracol să o elimine şi pe Celtic Glasgow, în turul 3 al Ligii Campionilor. „Dacă mai facem un miracol, bravo băieţilor! Să le facem statui, dacă eliminăm şi Celtic”, a spus antrenorul campioanei.