Dan Petrescu, după Celtic Glasgow-CFR Cluj 2-0: „Nu poţi câştiga de două ori pe Celtic Park”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a declarat că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu Celtic Glasgow, din Liga Europa, dar ştia că îi va fi foarte greu să câştige de două ori la Glasgow.

04 oct. 2019, 05:28
Dan Petrescu, după Celtic Glasgow-CFR Cluj 2-0: „Nu poţi câştiga de două ori pe Celtic Park”

„Ştiam despre Celtic că este o echipă foarte bună, pentru că am jucat aici înainte. Ştiam că va fi foarte dificil să câştigăm aici, deoarece au pierdut doar un meci în acest sezon şi acela a fost împotriva noastră. Dar sunt bucuros de echipa mea pentru că a dat totul. Celtic are jucători buni pe toate posturile şi nu poţi câştiga de două ori pe Celtic Park. Pentru mine, Celtic şi Lazio sunt marile favorite ale grupei. În mod normal ele ar trebui să se califice, dar în fotbal mai sunt surprize”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de după meciul de joi seara.

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Celtic Glasgow, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Edouard ’20 şi Elyounoussi ’59.

Celtic şi CFR Cluj s-au întâlnit şi în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, când ardelenii s-au impus după 1-1, acasă şi 4-3, în deplasare.