DAN PETRESCU şi-a anunţat salariul de la naţionala României

Dan Petrescu, tehnicianul roman al echipei Dinamo Moscova, a dezvaluit in mass-media din Rusia salariul pe care si l-ar dori daca ar accepta sa devina selectionerul nationalei Romaniei.

11 ian. 2014, 18:18
DAN PETRESCU şi-a anunţat salariul de la naţionala României

Potrivit site-ului tribuna.com, Petrescu ar fi dispus sa preia fraiele echipei nationale daca i s-ar asigura un salariu de 1,5 milioane de euro anual, mai putin de jumatate decat primeste acum la clubul Dinamo Moscova.
In prezent, „Bursucul” are un salariu anual de 3,5 milioane de euro la gruparea moscovita. Singura problema pe care ar putea sa o intampine Dan Petrescu ar fi aceeasi ca si atunci cand a fost ofertat de echipe din prima liga engleza: compensatia uriasa pe care o vor solicita diriguitorii lui Dinamo pentru a-i putea permite lui Petrescu sa plece inainte de finalizarea contractului cu formatia din capitala Federatiei Ruse.

Victor Piturca, selectionerul actual al Romaniei, are un salariu net de 400 de mii de euro anual la care se adauga importante bonusuri de performanta. Obiectivul lui Piturca este calificarea tricolorilor la Campionatul European din 2016.