Gesturile ULUITOARE cu care DAN PETRESCU a şocat Rusia. „Nimeni n-a mai făcut AŞA CEVA!”

DAN PETRESCU. Desi a plecat de aproape o saptamana de la Dinamo Moscova, DAN PETRESCU continua sa socheze. DAN PETRESCU a facut doua gesturi care i-au lasat fara cuvinte pe jurnalistii din Rusia.

14 apr. 2014, 05:38
Gesturile ULUITOARE cu care DAN PETRESCU a şocat Rusia. „Nimeni n-a mai făcut AŞA CEVA!”

DAN PETRESCU. Presa rusa a facut publice ultimele doua gesturi pe care DAN PETRESCU le-a facut inainte de plecare.

„Nimeni n-a mai facut asa ceva”, este concluzia pe care o trag cei de la Sovietki Sport, citati de ziare.com.

DAN PETRESCU le-a cerut jucatorilor scuze pentru modul in care i-a pregatit inaintea confruntarii cu Anzhi, pierduta cu 0-4.

„Am vorbit personal cu fiecare jucator si le-am multumit. Totodata, le-am cerut scuze pentru ce s-a intamplat cu Anzhi. Am vazut tristete in ochii lor”, a declarat DAN PETRESCU.

In plus, DAN PETRESCU le-a transmis conducatorilor clubului Dinamo ca poate fi deranjat oricand de noul antrenor pentru a primi informatii.

„I-am lasat directorului sportiv numarul meu de telefon si i-am spus ca Cherchesov ma poate suna oricand, as fi fericit sa ajut”, a precizat DAN PETRESCU.

DAN PETRESCU a fost demis, marti, din functia de antrenor principal al lui Dinamo Moscova.

DAN PETRESCU a preluat echipa in sezonul trecut, cand echipa era pe ultimul loc in clasament. Sub comanda lui DAN PETRESCU, Dinamo a terminat pe locul sapte. DAN PETRESCU lasa echipa pe locul 4, cu 43 de puncte in 24 de partide.