Dan Puric îi răspunde lui CTP, care a spus că actorul va candida la prezidenţiale: „Am vorbit cu un nebun. Eu sunt de mult preşedinte”

Actorul Dan Puric a reacţionat după ce Cristian Tudor Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că Puric va candida la alegerile prezidenţiale şi se va bucura de susţinerea partidului AUR şi a preşedintele acestuia, George Simion.

15 feb. 2024, 13:57
Dan Puric îi răspunde lui CTP, care a spus că actorul va candida la prezidenţiale: „Am vorbit cu un nebun. Eu sunt de mult preşedinte”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a publicat marţi seară, pe pagina sa de Facebook, un anunţ exploziv pentru scena politică românească, care complică şi mai tare calculele pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. CTP susţine că actorul Dan Puric, pe care îl numeşte „creştinopat de extremă dreaptă”, şi-ar fi anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale, urmând să fie sprijinit de partidul lui George Simion, AUR.

Puric a comentat subiect în cadrul unei emisiuni realizate de Ovidiu Ioanițoaia, unde a povestit un episod unic din viața sa, petrecut la o mănăstire.

„Știți că am stat de vorbă cu un nebun, o dată la o mânăstire. La o mânăstire am găsit un nebun. Eu mă înțeleg mai bine cu nebunii”, a spus Dan Puric.

Continuând să dea detalii despre dialogul avut cu acel bărbat, Puric a povestit: „L-am întrebat, „Ce-ați face dumneavoastră, dacă ați fi președintele acestei țări?”. Și nebunul s-a uitat la mine și mi-a zis, „Să înțeleg că până acum n-am făcut nimic?!”. Deci el era președinte de mult… Așa si eu. S-au trezit târziu! Eu sunt de mult președinte”, a declarat Dan Puric.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, după ce Marcel Ciolacu a ameninţat cu demisia dacă PNL iese de la guvernare: „Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate”

În urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România.

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion.

Citeşte şi: Nicuşor Dan nu se opreşte din visat! „În acest moment, PNL nu mă sprijină pentru alegerile viitoare, dar încă nu suntem în campanie electorală”. Ce spune de apa caldă promisă înainte de alegeri