Dan Şova: Vizita premierului Victor Ponta în SUA consolidează relațiile politice și economice

Vizita premierului Victor Ponta în SUA și participarea la Adunarea Generală a ONU face parte din strategia începută în urmă cu doi ani și jumătate, de a scoate România din izolarea externă în care a fost aruncată de Traian Băsescu, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova.

23 sept. 2014, 10:35
Dan Şova: Vizita premierului Victor Ponta în SUA consolidează relațiile politice și economice

Senatorul Dan Șova consideră că vizita premierului Victor Ponta în Statele Unite este un prilej de dezvoltare a relaţiilor economice cu această ţară.

„Avem o relație politică foarte bună cu SUA, un parteneriat strategic, dar încă mai putem lucra la dezvoltarea relațiilor economice. Din acest motiv, premierul Victor Ponta se va deplasa la Houston unde se va întâlni cu reprezentanții a doi giganți din domeniul energiei, Halliburton și ExxonMobile. Primul-ministru nu doar că va prezenta conducerilor celor două companii oportunități de investiții în România, dar va promova companiile românești care oferă servicii și expertiză în domeniul energiei”, arată Dan Şova, într-un comunicat remis RomaniaTV.net.

Ce face Victor Ponta în SUA

„Vizitele externe pe care premierul Victor Ponta le-a desfășurat în mandatul său de până acum ne demonstrează că, odată ajuns la Cotroceni, acesta își va îndeplini atribuțiile de repezentare externă a României cu mult mai mult succes și demnitate decât Traian Băsescu”, a declarat Şova.