Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Ce spune despre Diana Lăscărescu: „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”

Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Omul de afaceri a fost căsătorit timp de 18 ani cu Camelia și au împreună două fete, Ioana și Cristina. Afacerea Mobexpert, care l-a adus în topul celor mai prosperi oameni din țară, a început-o împreună cu prima sa soție.

01 feb. 2023, 09:20
Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Ce spune despre Diana Lăscărescu: „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”
Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana

Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. În 2004, patronul Rapidului a divorțat de Camelia, iar la scurt timp și-a refăcut viața alături de Diana Lăscărescu, o fostă prezentatoare TV. Cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii. Din păcate, omul de afaceri nu a reușit să păstreze o relație prea bună cu fiicele sale din prima căsătorie.

Citește și: Cum arată soția lui Dan Șucu. Afaceristul este căsătorit de 17 ani cu ex-prezentatoarea TV Diana Lăscărescu

Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana

Chiar dacă în ultimii ani tensiunile s-au mai diminuat și Dan Șucu a reluat relația cu fetele lui, Ioana nu vrea să aibă nicio legătură cu actuala soție. „Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi (n.r. Dan Șucu), însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.

Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii. Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate.”, spunea Ioana Șucu într-un interviu pentru Puterea.ro.

Camelia Șucu a suferit enorm după divorțul de Dan Șucu. A mărturisit că a plâns foarte mult în acea perioadă și s-a refugiat în sport. „Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plans mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare.”, spunea Camelia Șucu, în urmă cu ceva timp.