Dan Voiculescu a pierdut şi la recurs contestarea a două hotărâri

Publicat: Joi, 07 Aprilie 2016 14:52 // Actualizat: Joi, 07 Aprilie 2016 14:52 // Sursa: romaniatv.net

Curtea de Apel Piteşti a respins, joi, recursul formulat de Dan Voiculescu faţă de respingerea de către Tribunalul Bucureşti a cererii de anulare a două hotărâri, printre care şi cea în urma căreia judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare a revenit completului format din magistraţii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea.

Judecatorii de la Sectia II civila de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Pitesti au respins ca nefondat recursul formulat de Dan Voiculescu, potrivit Agerpres. Decizia este definitivă.
 
Cererea de anulare a celor doua hotarari a fost respinsa si de Tribunalul Bucuresti pe 6 octombrie 2015, fiind atacata cu recurs de avocatii lui Voiculescu. Recursul a fost initial inregistrat la Curtea de Apel Bucuresti, dar cauza a ajuns, dupa stramutare, la Curtea de Apel Pitesti.

Dosarul a avut ca obiect anularea a doua acte administrative, hotararile nr.187/26.06.2014 si nr.216/24.07.2014.
Hotararea din 26 iunie 2014 este cea prin care Colegiul de Conducere al Curtii de Apel Bucuresti i-a promovat de la Tribunalul Bucuresti pe judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea.

Pe 8 august 2014, completul format din cei doi judecatori l-a condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu in dosarul ICA.

CITEŞTE ŞI: Dan Voiculescu nu mai vrea să fie eliberat. RENUNŢĂ la cererea de anulare a pedepsei în dosarul ICA

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Voiculescu Dan Voiculescu închisoare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 apr 17:51
...printre care şi cea în urma căreia judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
07 apr 15:08
...a două hotărâri, printre care şi cea în urma căreia judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
07 apr 15:08
... Curtea de Apel Piteşti a respins, joi, recursul formulat de Dan Voiculescu faţă de...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H