Dan Voiculescu: Băsescu a încercat să câştige miercuri câteva clipe de atenţie. Dar a venit şi cu o soluţie

Preşedintele Traian Băsescu a încercat să mai câştige miercuri câteva clipe de atenţie, abordând un subiect extrem de important - IMM-urile, afirmă preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

06 nov. 2013, 16:05
Dan Voiculescu: Băsescu a încercat să câştige miercuri câteva clipe de atenţie. Dar a venit şi cu o soluţie

‘Salut faptul că preşedintele demis a descoperit valoarea întreprinzătorului din clasa de mijloc. Păcat însă că a făcut-o la finalul unui mandat dezastruos pentru români. Îi amintesc domnului preşedinte că peste 100.000 de IMM-uri au falimentat doar în anul 2010. Atunci, în loc să susţină producţia internă, în loc să încurajeze consumul (aşa cum eu şi mulţi alţii am propus ca singure soluţii), în loc să construiască, Guvernul lui Traian Băsescu a demolat, tăiat, închis: veniturile majorităţii populaţiei s-au redus la jumătate în ultimii 3 ani, consumul s-a contractat până la nivelul anului 2005, datoria externă s-a dublat în doi ani, economia subterana a ajuns la 40 de miliarde de euro’, scrie Dan Voiculescu, într-o postare pe blogul personal.

Potrivit acestuia, preşedintele Traian Băsescu a venit ‘chiar şi cu o soluţie’ la problemele respectivului sector, respectiv finanţarea IMM-urilor din fondurile de coeziune. Voiculescu atrage atenţia că respectiva ‘soluţie’ este cunoscută de mai bine de patru ani, fără ca preşedintele să o pună vreodată în practică.

 

VEZI SI:

Dan Voiculescu solicită CSM verificări referitoare la soliditatea Dosarului Antenelor