Dan Voiculescu, confesiuni din spatele gratiilor: Fiica mea crede că sunt mason

Din închisoare, Dan Voiculescu povesteşte cum fiica sa cea mică crede despre el că este un mason. În acest sens, fondatorul Partidului Conservator le cere celor care au dovezi în acest sens să-i "arate ceva mai mult decât o «suspiciune rezonabilă»".

16 iun. 2015, 06:48
Dan Voiculescu, confesiuni din spatele gratiilor: Fiica mea crede că sunt mason

Dan Voiculescu povesteşte despre cum „zvonurile ne otrăvesc viaţa” şi cum în România, prea multe lucruri se petrec pe bază de vorbe, nu de fapte şi de probe.

Fiica mea cea mai mică este preocupată de faptul că eu aş fi mason. I-am spus că nu sunt, că nu am fost niciodată, dar nu mă crede. Copiii – dar, din pacate, şi oamenii mari cred prea mult în zvonuri.

Zvonurile ne otrăvesc viaţa, ne mutilează imaginea, ne influenţează destinul. Prea multe zvonuri şi prea puţine fapte.

În legatura cu faptul că eu aş fi mason, rog pe oricine are date despre apartenenţa mea la masonerie

Prea multe lucruri se petrec, din păcate în România arbitrar, pe bază de vorbe, nu de fapte şi de probe”, a scris Dan Voiculescu pe blog.

Citeşte şi: Dan Voiculescu rămâne în închisoare. Decizia Curţii de Apel este definitivă

Pe 8 august 2014, CAB l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit 8 ani de închisoare. De asemenea, Sorin Pantiș, fost director general executiv Grivco SA, a primit 7 ani de închisoare iar Corneliu Popa, fost director general al ADS, a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

CAB a dispus, totodată, confiscarea mai multor proprietăți, terenuri și imobile aparținând lui Dan Voiculescu, „care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini”.