Dan Voiculescu, mesaj de Crăciun pe blog: Cine are sufletul gol, degeaba poartă pantofi cu toc

Dan Voiculescu consideră că sărbătorile de Crăciun se definesc ca iubire şi dăruire de iubire pentru cei dragi. Într-o postare pe blogul personal, el îşi aminteşte că a primit cadou un măr când era copil, cadou care pentru el a însemnat enorm. De asemenea, el are un mesaj şi pentru cei care "se cred Dumnezeu pe pământ şi nu au pic de conştiinţă", trimitere la cei care nu au avut linişte până nu l-au văzut după gratii.

25 dec. 2014, 14:31
Dan Voiculescu, mesaj de Crăciun pe blog: Cine are sufletul gol, degeaba poartă pantofi cu toc

„In urma cu foarte multi ani am primit cadou un mar. Familia mea nu imi putea oferi mai mult. Putin poate pentru un copil, memorabil insa pentru un adult. Pentru mine sarbatoarea are legatura cu ceea ce adaugi in suflet, iubirea pe care o daruiesti si de care ai parte. Este o zi in care ar trebui sa daruim si sa primim multa iubire si caldura sufleteasca”, spune Dan Voiculescu pe blog.

Voiculescu spune că toţi trebuie să se gândească, în preajma Sărbătorilor, la lucrurile bune şi rele pe care le-au săvârşit. „Toti ne gandim in preajma acestei Sarbatori la ce am facut bine si ce am facut rau. Nu pot sa nu ma intreb insa ce simt aceia care au distrus destine si, pe nedrept, au pricinuit suferinte. Unii oameni se cred Dumnezeu pe pamant si nu au pic de constiinta. Pot ei oare sa se uite cu sufletul impacat in ochii copiilor lor? Or avea ei copii, frati, parinti, oameni pe care sa ii iubeasca neconditionat? Stiu ei oare ce inseamna dragostea, onoarea, respectul, curajul sau demnitatea? Cine are sufletul gol degeaba poarta pantofi cu toc cui”, se întreabă Voiculescu.

Fostul senator încheie cu urări: „In ceea ce ma priveste, le doresc tuturor, indiferent de varsta, de optiunea politica, de statutul material sau social sa aiba parte de respect si dragoste din partea semenilor, sa traiasca in pace si cu rost pe acest pamant.”