Dan Voiculescu, după ATACUL lui Băsescu: Din nou MINTE. Nu am nicio legătură cu nominalizarea lui Hellvig

Dan Voiculescu reacţionează, din închisoare, la comentariul fostului preşedinte Traian Băsescu referitor la nominalizarea lui Eduard Hellvig ca şef al SRI.

20 feb. 2015, 10:35
Dan Voiculescu, după ATACUL lui Băsescu: Din nou MINTE. Nu am nicio legătură cu nominalizarea lui Hellvig

Traian Băsescu a comentat, pe pagina de Facebook, nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru funcţia de director SRI de către preşedintele Klaus Iohannis, spunând: „Premierul de la Grivco reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!!”.

Din nou Basescu minte. Nu am nicio legatura cu nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI.

Din experienta mea, atunci cand era parlamentar al Partidului Umanist (actualul Partid Conservator), Eduard Hellvig era un om onest si cu multa putere de munca.

Sunt convins ca nu s-a schimbat si a ramas un om cinstit care va respecta regulile democratice, principiul separatiei puterilor in stat – element fundamental al statului de drept si ca nu va implica SRI in dispute politice„, a reacţionat Dan Voiculescu, într-o postare pe blog.

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, pe Facebook: „Premierul de la Grivco a nominalizat un om al lui Voiculescu. ŞOCANT!”

Eduard Hellvig a fost membru  PC, în perioada 2004-2008 fiind deputat din partea acestui partid. Între anii 2006 şi 2007, Hellvig  a fost europarlamentar, iar înainte de terminarea mandatului, a demisionat din PC şi s-a alăturat PNL.

CITEŞTE ŞI Iohannis: Florian Coldea rămâne adjunctul SRI. Nu am discutat schimbarea lui

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI după ce George Maior a demisionat pe 27 ianuarie.