După ce i-a urat lui Băsescu să ajungă "la brutărie", Dan Voiculescu bate cuie la tâmplărie: face mobilă în penitenciar

Publicat: Vineri, 24 Iunie 2016 16:45 // Actualizat: Vineri, 24 Iunie 2016 17:35 // Sursa: romaniatv.net

Dan Voiculescu, Cristian Poteraş, fostul primar al sectorului 6, şi Gheorghe Mencinicopschi, fostul director al Institutului de Cercetări Alimentare, lucrează la atelierul de tâmplărie din Penitenciarul Rahova, potrivit România TV.

Dan Voiculescu, Cristian Poteraş şi Gheorghe Mencinicopschi asamblează, la atelierul de tâmplărie din Penitenciarul Rahova, obiecte de mobilă, care sunt ulterior trimise către o firmă cu care închisoarea are un contract. Potrivit unor surse, firma ar aparţine unui apropiat al celor trei. Pentru fiecare zi muncită în penitenciar, aceştia vor beneficia de zile libere.

În afară de munca prestată la atelierul de tâmplărie, Voiculescu a scris peste 10 cărţi în închisoare şi este foarte posibil să iasă anul acesta de după gratii.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, în august 2014, la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat în acelaşi dosar la 8 ani de închisoare.

Fostul edil al sectorului 6 Cristian Poteraş a fost condamnat la opt ani de închisoare, în dosarul de abuz în serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane.

CITEŞTE ŞI: Dan Voiculescu, audiat la DNA în dosarul cărţilor scrise în penitenciar

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iun 21:25
...rel="noreferrer" target="_blank">Dan Voiculescu, audiat la DNA în dosarul cărţilor scrise în penitenciar Sursa ...
24 iun 19:44
...rel="noreferrer" target="_blank">Dan Voiculescu, audiat la DNA în dosarul cărţilor scrise în penitenciar Sursa ...
24 iun 17:06
...de Cercetări Alimentare, lucrează la atelierul de tâmplărie din Penitenciarul Rahova, potrivit România TV. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
24 iun 17:05
... Dan Voiculescu, Cristian Poteraş, fostul primar al sectorului 6, şi Gheorghe...
24 iun 17:03
...Ian 02, 2017Dan Voiculescu lucrează de zor după gratii. Ar putea fi eliberat anul acesta din închisoarevin, Iun 24, 2016...
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H