Dan Voiculescu, pe blog: „Băsescu, un nimic”

Dan Voiculescu, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA, a scris pe blogul său un text extrem de dur la adresa lui Traian Băsescu. Voiculescu spune despre fostul preşedinte că este "un individ lipsit de caracter, care îşi bate joc de români".

26 nov. 2015, 14:52
Dan Voiculescu, pe blog: „Băsescu, un nimic”

Într-un text cu titlul, „Băsescu, un nimic”, Dan Voiculescu îl atacă pe fostul preşedinte Traian Băsescu, după declaraţiile făcute de acesta la Judecătoria Sectorului 5.

Acest individ lipsit de caracter și conștiință își bate joc, în continuare, de poporul român. Cu un rânjet dezgustător, Băsescu dovedește că nu a înțeles nimic din exigențele funcției de președinte: spune că declarațiile mincinoase ale unui președinte în funcție sunt nimicuri. Românii nu mai pot fi păcăliți. Pe teme serioase, Băsescu va da socoteală pentru impostura sa și pentru tot răul făcut acestei țări”, a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a decis Curtea de Apel Bucureşti. Gheorghe Mencinicopschi şi fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnaţi la câte 8 ani de închisoare, iar fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la 7 ani de închisoare. Voiculescu şi ceilalţi condamnaţi au fost încarceraţi la Penitenciarul Rahova.

CITEŞTE ŞI: Dosar „Demisia în 5 minute”. Băsescu: Înainte de a redeschide urmărirea penală, Parchetul ar fi putut studia Constituţia