DAN VOICULESCU, scrisoare din închisoare: URA lui Băsescu mă face mai puternic. Misiunea mea nu s-a încheiat

Publicat: Duminică, 07 Septembrie 2014 16:51 // Actualizat: Duminică, 07 Septembrie 2014 16:55 // Sursa: romaniatv.net

Dan Voiculescu a adresat, din închisoare, o scrisoare familiei, în care mărturiseşte că a ajuns cu "gândul la ticăloşi, fiinţe fără onoare, invidioşi şi răzbunători", dar "ura lui Băsescu" îl face "mai puternic, mai demn, mai curajos".

Scrisoarea a fost postată duminică pe blogul personal al lui Dan Voiculescu:

"In ultima perioada m-am gandit, in mod egoist, la mine.

Insa gandindu-ma la mine, fara sa vreau am ajuns sa ma gandesc la voi, la familia mea. Dar aceste ganduri imi apartin si nu este cazul sa le fac publice.

Am noroc de foarte multa iubire – pe care o simt cu toata fiinta mea – din partea familiei. De asemenea, ma simt norocos ca am puterea sa nu fiu afectat de ura vrajmasilor.

In schimb, dupa ce am stat de vorba cu voi, cei dragi din familia restransa, familia mare si familia foarte mare, am ajuns cu gandul la ticalosi, fiinte fara onoare, invidiosi si razbunatori.

CITEŞTE ŞI Dan Voiculescu cere anularea condamnării la 10 ani de închisoare primite în dosarul ICA

Ura lui Basescu ma face mai puternic, mai demn, mai curajos.

Intorcandu-ma la mine, m-am gandit la rezultatele muncii mele care au fost intodeauna la vedere, transparente oricand, pentru oricine.

Sute de milioane de euro taxe si impozite platite la stat (conform datelor disponibile pe site-ul ministerului de finante – 326 de milioane de euro numai in ultimii 10 ani), zeci de mii de locuri de munca in companiile pe care le-am fondat, cel mai puternic grup romanesc de presa urmarit zilnic de cca 10 milioane de romani, fundatii cu scop umanitar dar si cu scopul promovarii inteligentei si performantei tinerilor (5.000 de tineri talentati sustinuti de Fundatia pentru Dezvoltarea Romaniei).

Evident insa ca cea mai mare realizare ramane Familia, copiii mei minunati, nepotii mei dragi si prietenii mei de suflet (unii dintre ei ca si copiii sau fratii mei).

Simt ca misiunea mea e departe de a se fi incheiat. Am indeajuns de multe resurse interioare pentru a gandi si concretiza lucruri."

CITEŞTE ŞI Dan Voiculescu, mărturii COMPLETE din închisoare: Afirm în faţa lui Dumnezeu...

Pe 8 august, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu, iar Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit 8 ani de închisoare.

De asemenea, Sorin Pantiş, fost director general executiv Grivco SA, a primit 7 ani de închisoare, iar Corneliu Popa, fost director general al ADS a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus totodată confiscarea mai multor proprietăţi, terenuri şi imobile aparţinând lui Dan Voiculescu, "care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini".

Este vorba, printre altele, de "imobilul teren intravilan în suprafaţă de 29.220,03 metri pătraţi, situat în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei nr.1D şi a construcţiilor aferente", precum şi a altor două şi a construcţiilor aferente acestora, în suprafaţă de 4.457 de mp şi respectiv de 3.000 de mp, ambele situate în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

Judecătorii au mai decis confiscarea imobilului situat în şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 25 - 27, sector 1, compus din teren în suprafaţă de 4184.41 mp şi construcţie de 3.140 mp edificată pe o suprafaţă construită la sol de 1986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului.

Totodată, instanţa a confiscat de la Camelia şi Corina Voiculescu aproximativ 3 milioane de lei reprezentând contravaloarea a aproape 10 milioane de acţiuni deţinute la SC Compania de Cercetări Aplicative şi Investiţii SA (fostă SC ICA SA), donate de Dan Voiculescu fiecăreia.

 


loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 sep 14:34
...deţinerea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni. DAN VOICULESCU, scrisoare din închisoare: URA lui Băsescu mă face mai puternic. Misiunea mea nu s-a încheiat Împrejurarea că...
07 sep 17:39
...fiinţe fără onoare, invidioşi şi răzbunători”, dar “ura lui Băsescu” Citește …read more ...
07 sep 17:32
...invidioşi şi răzbunători”, dar “ura lui Băsescu” îl face “mai puternic, mai Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
07 sep 17:05
...fiinţe fără onoare, invidioşi şi răzbunători”, dar “ura lui Băsescu” îl face “mai puternic, mai Citește mai departe…. Citeste toata stirea DAN VOICULESCU, scrisoare din închisoare: URA lui Băsescu mă face mai puternic. Misiunea mea nu s-a...
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H