DOLIU în lumea MODEI din România. Dana Bălcăcean A MURIT

Dana Bălcăcean, fostul model de la Casa Perla, s-a stins din viață miercuri noapte, la spital, din cauza unor afecțiuni hepatice. Ea se afla de mai multă vreme în comă.

10 mart. 2016, 16:28
DOLIU în lumea MODEI din România. Dana Bălcăcean A MURIT

Dana Bălcăcean s-a măritat în 2007 cu milionarul Cosmin Bălcăcean, nunta lor făcând senzație la vremea respectivă. Mireasa a purtat o rochie Versace care a costat 80.000 de euro și, peste toate acestea, a primit, în dar, de la soțul ei un inel de 1.000.000 de euro! Mai mult, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adi Minune și celebra Bonnie Taylor au cântat la nunta celor doi, scrie Cancan.

Mariajul lor n-a rezistat însă, iar divorțul dintre ei a fost amplu mediatizat de presă. Dana Bălcăcean și-a acuzat fostul soț că ar fi plănuit să o omoare.

Dana (mamă a două fetițe, una rezultată în urma căsniciei cu miliardarul Cosmin Bălcăcean, cealaltă dintr-un mariaj anterior) a aflat acum un an că suferă de o afecțiune gravă.

„Poate că și din cauza supărărilor a făcut ciroză. A stat mai mult prin spitale. Intrase în comă după ce medicii i-au anunțat rudele că nu o mai pot salva”, a declarat un apropiat al fostului model.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă.