Dana Budeanu a ales „fătălăul anului 2020”

Dana Budeanu a declarat joi seară, la Antena 3, că în opinia sa „fătălăul anului” este şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. 

31 dec. 2020, 23:11
Dana Budeanu a ales „fătălăul anului 2020”

Dana Budeanu a ales „fătălăul anului 2020”. „Nu mă așteptam de la nația asta, eu nu am crezut că suntem atât de fătălăi, sunt șocată efectiv. Să ieși în parc să vezi pe toată lumea cu mască, nu, nu m-am așteptat”, a spus Dana Budeanu.”Nu sunt cantareata sa imi anunt albumul, dar imi voi lansa o rubrica ‘Fatalaul Anului’. Cred ca fatalaul anului, real, vorbind complet relaxat, e Revelionul, ne distram, totul este un pamflet, este Raed Arafat. Nu mi-am imaginat, nu se poate sa iesi si sa ne spui toate tampeniile alea”, a mai afirmat aceasta.

Dana Budeanu a indicat că următoare temă care va ține agenda pe plan internațional, după COVID-19, va fi încălzirea globală. „Sa va pregatiti postarile, campaniile, pentru incalzirea globala. Eu v-am spus ce urmeaza, incalzirea globala”.

„Nu ştiu dacă generaţia asta nouă ştie despre revelioanele superbe care se făceau înainte de revoluţie, culmea la televizor. Am specificat în mod special că, aceste revelioane erau fimalte şi regizate înainte de revoluţie când, credeţi-mă ce s-a întâmplat în ultimele luni, adică în acest an, era apă de ploaie pentru ce se trăia atunci. Şi totuşi oamenii trăiau la maximum, petreceau la maximum, cum o fac şi în această seară, domnul Arafat. Toată lumea petrece domnul Arafat. Toată lumea, toată ţara, toate cartierele, eu ştiu 30, 40 de petreceri ca să ştiţi. La una merg eu”, a spus Dana Budeanu.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat vineri, după ce primele 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au intrat în ţară prin Vama Nădlac 2, că este un moment istoric, vedem lumina de la capătul tunelului, dar nu înseamnă că problema s-a rezolvat. Alături de Arafat s-a aflat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, care şi-a exprimat bucuria pentru interesul manifestat faţă de vaccin şi a precizat că se estimează ca următoarea tranşă să sosească în 28 decembrie, dar că se va şti cu două zile înainte Conform lui Gheorghiţă, în fiecare săptămână vor ajunge 140 – 150 mii de doze in România. Maşina care transportă vaccinurile se îndreaptă către Bucureşti, fiind escortată de poliţişti şi de jandarmi. Sâmbătă, dozele de vaccin ajung la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, desemnat Centru naţional de stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19. Vaccinarea începe duminică în toate cele 10 spitale de boli infecţioase aflate în prima linie în lupta împotriva SARS-CoV-2.

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: Să îţi fie ruşine cum arată Capitala în zi de Sărbătoare. Aşa arăţi tu!


loading...