Dana Budeanu a blocat o intersecție din centrul orașului. Cum au reacționat cei din jur. Vedeta a fost uimită

Dana Budeanu a avut probleme cu autoturismul său, iar din această cauză a blocat o intersecție din centrul Bucureștiului. Creatoarea de modă a rămas surprinsă de reacția șoferilor.

15 nov. 2022, 11:01
Dana Budeanu a blocat o intersecție din centrul orașului. Cum au reacționat cei din jur. Vedeta a fost uimită

Dana Budeanu a avut probleme cu autoturismul său, iar din această cauză a blocat o intersecție din centrul Bucureștiului. De regulă, în astfel de situații ceilalți participanți la trafic reacționează destul de violent, însă de această dată, lucrurile au stat complet diferit.

Cum s-au comportat șoferii când Dana Budeanu a blocat intersecția

Spre surprinderea Danei Budeanu, participanții la trafic au fost foarte liniștiți.

,,Astăzi am avut o problemă cu mașina, problemă care a blocat traficul pe o strada din centrul Capitalei. Nu m a claxonat nimeni. Din mașina din spatele meu, a coborât un domn tânăr și foarte drăguț: m a recunoscut (irelevant) și imediat a încercat să mă ajute. A mers la mașinile din spate să le explice situația. Oamenii s au dat jos din mașini să încerce să mă ajute, calmi, saritori, pozitivi, “se întâmplă doamnă””, a povestit vedeta.

Citește și: Populația lumii a atins marți pragul istoric de 8 miliarde. ONU: ”Creșterea populației reprezintă o provocare majoră”

Dana Budeanu a rămas profund impresionată de bunătatea celor din jur și a mulțumit celor care au ajutat-o.

,Au desfacut acolo mașina, absolut toți oamenii care treceau voiau să ajute…îmi venea să-i iau în brațe pe toți, dar n-am îndrăznit…așa de drag, de bucuria de a fi simțit normalitatea aceea, pe care neterminații ăștia cred că ne-au furat-o de tot…Nu ne-ati furat, mă, nimic și o să venim și o să ne luăm țara înapoi, mă! Vă mulțumesc tuturor pentru astăzi…m-am simțit protejată și am simțit că suntem mulți…normali, buni, solidari. Eu nu sunt o sociabilă, stau doar în casă și în mașină și ies pe străzi doar când iau avionul, dar astăzi am înțeles că suntem mulți așa…si că de aia supraviețuim! Astăzi am întâlnit niște domni! ASTA E ROMÂNIA! VOI ĂȘTIA SUNTEȚI! NU-I MAI LĂSAȚI SĂ VĂ CALCE IN PICIOARE!”, a mai mărturisit Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu este cunoscută pentru filmulețe celebre de youtube în care îi atacă ,,pe mafioții și amețitele”, dar și pentru numeroasele momente în care a intervenit în subiecte de importanță politică.

Citește și: Simona Halep a plecat din România. Decizie surprinzătoare luată în plin scandal de dopaj FOTO